About me

Niemand anders dan jijzelf heeft de macht om jouw leven te sturen.

Ik ben Angelique Aruna Joghi. In 1997 ben ik geboren in het mooie Utrecht waar ik momenteel nog steeds woonachtig ben. Als jong meisje had ik veel dromen en ambities, misschien wel veel te veel. ik merkte namelijk dat ik veel dingen niet kon komen waar maken. In mijn jeugd heb ik veel tegenslagen gekend en ook veel pijn gevoeld. De scheiding van mijn ouders heeft mij gevormd tot wie ik vandaag de dag ben. Ondanks de vele tegenslagen en obstakels die mij keer op keer uit het veld sloegen, heeft één ding mij mijn hele leven overeind gehouden; Ik bleef doen waar ik gelukkig van werd.

Ik ben in mijn leven twee keer blijven zitten op school, Ben 1 keer uitgevallen tijdens mijn studie en heb daarna ook nog eens een halfjaar studievertraging opgelopen. Als ik mezelf hierbij soms vergeleek met leeftijdsgenoten, dan voelde het alsof ik achterliep. Maar als ik stilstond bij hoe ik mijn leven heb geleefd, kon ik volmondig beantwoorden dat ik het beste van mijn leven maak.  

Succes en geluk in het leven zijn namelijk subjectief. Ondanks dat ik mogelijk in de ogen van andere een trage leerling was, maakte ik in mijn leven veel ontwikkeling mee op andere gebieden. Niet iedereen heeft een stabiel leven, en niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden en kansen in het leven. Rond mijn 20e levensjaar werd ik gediagnostiseerd met PTSS. Dit was voor mij een zware periode. Ondanks dat probeerde ik positief te blijven; Leef je leven zoals jij dit wilt. De dag van morgen is namelijk niet beloofd.

Als ik nu terugkijk hoe ik met alles wat ik voor mijn kiezen kreeg van ‘een leerling met een leerachterstand’ naar een afgestudeerd universitair bachelor student ben uitgegroeid kan ik met volle trots zeggen; Jij bepaald zelf waar je terecht komt in het leven. Niemand anders dan jijzelf heeft de macht om jouw leven te sturen. Deze levensvisie is mijn drijfveer geworden om coach te worden. Ik wil andere helpen met het losbreken uit oude (pijnlijke) levenspatronen en hen helpen om een leven te leven die hen gelukkig maakt.